Pretura sectorului Botanica continuă campania socială de...

Pretura BotanicaPretura sectorului Botanica continuă campania socială de caritate: „Curierii Fericirii” – împreună aducem bucuria Sărbătorilor de Iarnă! Pe parcursul zilelor de 29, 30 și 31 decembrie 2020, în sectorul Botanica a continuat campania socială de caritate: „Curierii Fericirii” – împreună aducem bucuria Sărbătorilor de Iarnă, campanie menită să aducă bucuria Sărbătorilor de Iarnă diverselor categorii sociale din sector. Astfel, în ajunul Anului Nou dna Diana GUBA, pretorul sector...ului Botanica și membrii echipei sale a oferit peste 1000 de cadouri copiilor din diverse asociații, centre specializate și categorii sociale. De cadouri de Anul Nou au beneficiat copiii din cadrul: 1. Școlii speciale nr. 12 pentru copiii hipoacuzici și cu cu deficiențe de auz; 2. AO „ Centul Speranța ” - centrul de incluziune socială a persoanelor cu dizabilități; 3. Centrul de reabilitare și reintegrare socială a copiilor și tinerilor cu handicap fizic; 4. AO „Cernobîl” sectorul Botanica; 5. AO „Societatea invalizilor din sectorul Botanica”; 6. Asociația Veteranilor și Pensionarilor Inspectoratului de poliție s. Botanica; 7. Filiala Teritorială Chișinău a „Asociației surzilor din RM”; 8. Serviciul social Casa comunitară pentru copiii în situații de risc; 9. Spitalul municipal pentru copii V. Ignatenco. Acțiunea de caritate destinată persoanelor nevoiașe cu genericul: „Curierii Fericirii” – împreună aducem bucuria Sărbătorilor de Iarnă, este organizată de Pretura sectorului Botanica și se desfășoară în perioada 20 decembrie 2020 – 14 ianuarie 2021. Vaata veel+15

Pretura Botanica

Pretura sectorului Botanica continuă campania socială de caritate: „Curierii Fericirii” – împreună aducem bucuria Sărbătorilor de Iarnă!

Pe parcursul zilelor de 29, 30 și 31 decembrie 2020, în sectorul Botanica a continuat campania socială de caritate: „Curierii Fericirii” – împreună aducem bucuria Sărbătorilor de Iarnă, campanie menită să aducă bucuria Sărbătorilor de Iarnă diverselor categorii sociale din sector.
Astfel, în ajunul Anului Nou dna Diana GUBA, pretorul sector...ului Botanica și membrii echipei sale a oferit peste 1000 de cadouri copiilor din diverse asociații, centre specializate și categorii sociale. De cadouri de Anul Nou au beneficiat copiii din cadrul:
1. Școlii speciale nr. 12 pentru copiii hipoacuzici și cu cu deficiențe de auz;
2. AO „ Centul Speranța ” - centrul de incluziune socială a persoanelor cu dizabilități;
3. Centrul de reabilitare și reintegrare socială a copiilor și tinerilor cu handicap fizic;
4. AO „Cernobîl” sectorul Botanica;
5. AO „Societatea invalizilor din sectorul Botanica”;
6. Asociația Veteranilor și Pensionarilor Inspectoratului de poliție s. Botanica;
7. Filiala Teritorială Chișinău a „Asociației surzilor din RM”;
8. Serviciul social Casa comunitară pentru copiii în situații de risc;
9. Spitalul municipal pentru copii V. Ignatenco.

Acțiunea de caritate destinată persoanelor nevoiașe cu genericul: „Curierii Fericirii” – împreună aducem bucuria Sărbătorilor de Iarnă, este organizată de Pretura sectorului Botanica și se desfășoară în perioada 20 decembrie 2020 – 14 ianuarie 2021.

Vaata veelKasutaja Pretura Botanica foto.Kasutaja Pretura Botanica foto.Kasutaja Pretura Botanica foto.Kasutaja Pretura Botanica foto.+15