În contextul condițiilor meteo, Pretura sectorului botanica a...

Pretura BotanicaÎn contextul condițiilor meteo, Pretura sectorului botanica a solicitat intervenţia promptă pe străzile şi trotuarele din sector, pentru deszăpezirea şi presărarea materialului antiderapant, astfel ca să evităm accidentele rutiere şi traumatizarea cetăţenilor. Totodată, pe parcursul zilei de astăzi, serviciile de deszăpezire vor monitoriza situația și vor interveni repetat, după necesitate. Se intervine în stațiile de așteptare a transportului public și... pe trotuare de la ora 05:00, iar de la orele 07:00 prin curțile blocurilor locative. În acest context, îndemnăm şoferii să nu parcheze pe marginea străzilor și pe trotuare, pentru a permite utilajelor de deszăpezire să intervină în timp util. De asemenea, agenţii economici din sector sunt chemați să cureţe zăpada de pe teritoriul în care activează în caz contrat vor fi sacționați conform legislației în vigoare. Vaata veel+8

Pretura Botanica

În contextul condițiilor meteo, Pretura sectorului botanica a solicitat intervenţia promptă pe străzile şi trotuarele din sector, pentru deszăpezirea şi presărarea materialului antiderapant, astfel ca să evităm accidentele rutiere şi traumatizarea cetăţenilor.
Totodată, pe parcursul zilei de astăzi, serviciile de deszăpezire vor monitoriza situația și vor interveni repetat, după necesitate.
Se intervine în stațiile de așteptare a transportului public și... pe trotuare de la ora 05:00, iar de la orele 07:00 prin curțile blocurilor locative.
În acest context, îndemnăm şoferii să nu parcheze pe marginea străzilor și pe trotuare, pentru a permite utilajelor de deszăpezire să intervină în timp util.
De asemenea, agenţii economici din sector sunt chemați să cureţe zăpada de pe teritoriul în care activează în caz contrat vor fi sacționați conform legislației în vigoare. Vaata veelKasutaja Pretura Botanica foto.Kasutaja Pretura Botanica foto.Kasutaja Pretura Botanica foto.Kasutaja Pretura Botanica foto.+8