Astăzi la data de 18.01.2021, în conformitate cu dispoziția...

Pretura BotanicaAstăzi la data de 18.01.2021, în conformitate cu dispoziția Pretorului sectorului Botanica, Dnei Diana Guba au fost efectuate lucrările de demontare, evacuare și transportare a 2 unități de comerț. Întrepinderea Municipală pentru Servicii Locative Botanica în conlucrare cu Pretura sectorului Botanica, au demontat și evacuat o gheretă din bd. Dacia, 38, bd. Cuza-Vodă, 20. Pe tot parcursul lucrărilor de demontare, Inspectoratul de Poliție Botanica a asigurat ordinea publică. ❗ATENȚIONĂM❗ proprietarii unităților de comerț (gherete) întru conformarea și respectarea rigorilor legislației și deciziilor municipalității în activitatea pe care o desfășoară.+4

Pretura Botanica

Astăzi la data de 18.01.2021, în conformitate cu dispoziția Pretorului sectorului Botanica, Dnei Diana Guba au fost efectuate lucrările de demontare, evacuare și transportare a 2 unități de comerț.
Întrepinderea Municipală pentru Servicii Locative Botanica în conlucrare cu Pretura sectorului Botanica, au demontat și evacuat o gheretă din bd. Dacia, 38, bd. Cuza-Vodă, 20.
Pe tot parcursul lucrărilor de demontare, Inspectoratul de Poliție Botanica a asigurat ordinea publică.
❗ATENȚIONĂM❗ proprietarii unităților de comerț (gherete) întru conformarea și respectarea rigorilor legislației și deciziilor municipalității în activitatea pe care o desfășoară.

Kasutaja Pretura Botanica foto.Kasutaja Pretura Botanica foto.Kasutaja Pretura Botanica foto.Kasutaja Pretura Botanica foto.+4