Ținând cont de avertizarea meteorologică lansată recent de...

Pretura BotanicaȚinând cont de avertizarea meteorologică lansată recent de Serviciul Hidrometeorologic de Stat, pentru perioada 11-17 februarie în legătură cu deplasarea unui ciclon care prevede condiții meteorologice complicate, în cadrul Preturii sectorului a fost convocată ședința extraordinară a Comisiei pentru Situații Excepționale a sectorului Botanica prezidată de Pretorul sectorului, Dna Diana GUBA. La ședință au participat membrii CSE Botanica, conducătorii serviciilor descentraliz...ate și desconcentrate din sector și primarii or. Sîngera și com. Băicioi. În cadrul ședinței a fost audiate rapoartele serviciilor de profil privind capacitatea de intervenție la întreținerea drumurilor, cantitatea materialului antiderapant aflat în rezervă și capacitatea de menținere a funcționării sistemului de învățământ, medical, locativ-comunal din sector și ordinea de acțiune și cooperare în caz de ninsori abundente. De asemenea au fost analizate porțiunile de drumuri care necesită o atenție deosebită reieșind din experiența anilor precedenți și în conformitate cu Planul de acțiuni elaborat și aprobat pentru intervențiile de deszăpezire. La fel a fost identificat un agent economic care la solicitarea CSE Botanica poate suplimenta cu tehnică specială forțele sectorului. De asemenea a fost actualizat sistemul de comunicare a informațiilor și de raportare a situației. Vaata veel

Pretura Botanica

Ținând cont de avertizarea meteorologică lansată recent de Serviciul Hidrometeorologic de Stat, pentru perioada 11-17 februarie în legătură cu deplasarea unui ciclon care prevede condiții meteorologice complicate, în cadrul Preturii sectorului a fost convocată ședința extraordinară a Comisiei pentru Situații Excepționale a sectorului Botanica prezidată de Pretorul sectorului, Dna Diana GUBA.
La ședință au participat membrii CSE Botanica, conducătorii serviciilor descentraliz...ate și desconcentrate din sector și primarii or. Sîngera și com. Băicioi.
În cadrul ședinței a fost audiate rapoartele serviciilor de profil privind capacitatea de intervenție la întreținerea drumurilor, cantitatea materialului antiderapant aflat în rezervă și capacitatea de menținere a funcționării sistemului de învățământ, medical, locativ-comunal din sector și ordinea de acțiune și cooperare în caz de ninsori abundente.
De asemenea au fost analizate porțiunile de drumuri care necesită o atenție deosebită reieșind din experiența anilor precedenți și în conformitate cu Planul de acțiuni elaborat și aprobat pentru intervențiile de deszăpezire.
La fel a fost identificat un agent economic care la solicitarea CSE Botanica poate suplimenta cu tehnică specială forțele sectorului.
De asemenea a fost actualizat sistemul de comunicare a informațiilor și de raportare a situației.

Vaata veelKasutaja Pretura Botanica foto.Kasutaja Pretura Botanica foto.Kasutaja Pretura Botanica foto.