Proiectului de tineret ,,Activează-ți potențialul”.

Proiectului de tineret ,,Activează-ți potențialul”.

Proiectului de tineret ,,Activează-ți potențialul”.
Astăzi, 28.02.2021, s-a încheiat Proiectului de tineret ,,Activează-ți potențialul” (format on-line și off-line) care s-a desfășurat în perioada 16-28 februarie 2021. Acțiunea a fost realizată de către Secția cultură, tineret şi sport al Preturii sectorului în parteneriat cu Consiliul Local al Tinerilor din Botanica.
 
Proiectul de informare a tinerilor din sectorul Botanica cu privire la activitatea Consiliului Local al Tinerilor și mecanismele de implicare în procesele decizionale (format on-line și off-line) a avut drept scop informarea tinerilor din sectorul Botanica cu privire la activitatea Consiliului Local al Tinerilor și mecanismele de implicare în procesele decizionale, astfel motivând tinerii de a se implica în dezvoltarea comunității.
 
Astfel, cele 3 zile de activități non-formale, au avut ca scop consolidarea capacităților a 30 de tineri în identificarea problemelor comunității și elaborarea soluțiilor în formă de proiect, au fost continuarea a 6 instruiri desfășurate în perioada 16.02-24.02.2021, în care 60 de tineri au fost instruiți despre rolul și misiunea CLT, mecanismele de implicare în procesele decizionale, care sunt oportunitățile accesibile prin implicarea în activitatea CLT și modul de funcționare a acestuia.
 
Parteneri implicați în proiect: Rețeaua Națională a Consiliilor Locale ale Tinerilor din Moldova, Consiliul Raional de Tineret Florești, A.O. Millenium Training and Development Centre (Traineri pentru sesiunile online și offline).