Petrecere de Crăciun pentru copii de la unul dintre centrele...

Pretura BotanicaPetrecere de Crăciun pentru copii de la unul dintre centrele pentru copii din capitală. Clipe de neuitat pentru 20 de copii cu nevoi speciale organizat sub patronajul Primarului general al municipiului Chișinău, Dl Ion Ceban și al Pretorului sectorului Botanica, Dnei Diana Guba. Masa festivă a fost organizată pentru copii în restaurantul Taxi Blues Cafe din bd. Decebal, 22/1, proprietarul Dl Serghei Enciu. La fel copiii au primit și cadouri de Crăciun. ... Administrația municipală și de sector vine cu mulțumiri și recunoștință proprietarului, Dlui Serghei Enciu pentru această frumoasă sărbătoare organizată pentru copii. Primăria municipiului și Pretura de sector salută implicarea oamenilor de afaceri în viața comunității și suntem siguri că doar astfel vom reuși să aducem zâmbetul pe fața celor care l-au așteptat pe Moș Crăciun. Vaata veel+11

Pretura Botanica

Petrecere de Crăciun pentru copii de la unul dintre centrele pentru copii din capitală.

Clipe de neuitat pentru 20 de copii cu nevoi speciale organizat sub patronajul Primarului general al municipiului Chișinău, Dl Ion Ceban și al Pretorului sectorului Botanica, Dnei Diana Guba.
Masa festivă a fost organizată pentru copii în restaurantul Taxi Blues Cafe din bd. Decebal, 22/1, proprietarul Dl Serghei Enciu.
La fel copiii au primit și cadouri de Crăciun. ...
Administrația municipală și de sector vine cu mulțumiri și recunoștință proprietarului, Dlui Serghei Enciu pentru această frumoasă sărbătoare organizată pentru copii. Primăria municipiului și Pretura de sector salută implicarea oamenilor de afaceri în viața comunității și suntem siguri că doar astfel vom reuși să aducem zâmbetul pe fața celor care l-au așteptat pe Moș Crăciun.

Vaata veelKasutaja Pretura Botanica foto.Kasutaja Pretura Botanica foto.Kasutaja Pretura Botanica foto.Kasutaja Pretura Botanica foto.+11