Lucrări de demontare și evacuare a gheretelor din sectorul...

Pretura BotanicaLucrări de demontare și evacuare a gheretelor din sectorul Botanica La data de 30.12.2020, în conformitate cu dispoziția pretorului sectorului Botanica, au fost efectuate lucrările de demontare, evacuare și transportare a unității de comerț din intersecția bd. Dacia cu str. Teilor. Întrepinderea Municipală pentru Servicii Locative Botanica în conlucrare cu Pretura sectorului Botanica, au demontat și evacuat o gheretă. În urma prescripțiilor au fost evacuate de către proprieta...ri încă 2 gherete din str. Zelinski, 7 și o gheretă din bd. Dacia, 16/1. Pe tot parcursul lucrărilor de demontare, Inspectoratul de Poliție Botanica a asigurat ordinea publică. ❗ATENȚIONĂM❗ proprietarii unităților de comerț (gherete) întru conformarea și respectarea rigorilor legislației și deciziilor municipalității în activitatea pe care o desfășoară. Vaata veel+4

Pretura Botanica

Lucrări de demontare și evacuare a gheretelor din sectorul Botanica

La data de 30.12.2020, în conformitate cu dispoziția pretorului sectorului Botanica, au fost efectuate lucrările de demontare, evacuare și transportare a unității de comerț din intersecția bd. Dacia cu str. Teilor. Întrepinderea Municipală pentru Servicii Locative Botanica în conlucrare cu Pretura sectorului Botanica, au demontat și evacuat o gheretă.
În urma prescripțiilor au fost evacuate de către proprieta...ri încă 2 gherete din str. Zelinski, 7 și o gheretă din bd. Dacia, 16/1.
Pe tot parcursul lucrărilor de demontare, Inspectoratul de Poliție Botanica a asigurat ordinea publică.
❗ATENȚIONĂM❗ proprietarii unităților de comerț (gherete) întru conformarea și respectarea rigorilor legislației și deciziilor municipalității în activitatea pe care o desfășoară.

Vaata veelKasutaja Pretura Botanica foto.Kasutaja Pretura Botanica foto.Kasutaja Pretura Botanica foto.Kasutaja Pretura Botanica foto.+4