La data de 18.12.2020, s-au împlinit 30 de ani de la fondarea...

Pretura BotanicaLa data de 18.12.2020, s-au împlinit 30 de ani de la fondarea Poliției Naționale. Cu acest prilej, Pretorul sectorului Botanica, Dna Diana GUBA, a participat la ședința solemnă dedicată Zilei Politiei Naționale, care sa desfășurat în incinta Inspectoratului de Politie Botanica. În cadrul programului festiv dna Diana GUBA a felicitat efectivul Inspectoratului cu ocazia sarbatorii profesionale. A fost remarcată colaborarea eficientă și parteneriatul durabil dintre Pretura sectorului Botanica și Inspectoratul de Poliție Botanica în beneficiul comunității. Cu această ocazie un grup de ofițeri și subofițeri s-au invrednicit cu diploma Preturii sectorului Botanica și cadouri. Pretura sectorului Botanica aduce sincere felicitări și mulțumiri întregului efectiv pentru serviciul care îl exercită întru asigurarea și menținerea ordinii publice!

Pretura Botanica

La data de 18.12.2020, s-au împlinit 30 de ani de la fondarea Poliției Naționale. Cu acest prilej, Pretorul sectorului Botanica, Dna Diana GUBA, a participat la ședința solemnă dedicată Zilei Politiei Naționale, care sa desfășurat în incinta Inspectoratului de Politie Botanica. În cadrul programului festiv dna Diana GUBA a felicitat efectivul Inspectoratului cu ocazia sarbatorii profesionale. A fost remarcată colaborarea eficientă și parteneriatul durabil dintre Pretura sectorului Botanica și Inspectoratul de Poliție Botanica în beneficiul comunității. Cu această ocazie un grup de ofițeri și subofițeri s-au invrednicit cu diploma Preturii sectorului Botanica și cadouri.
Pretura sectorului Botanica aduce sincere felicitări și mulțumiri întregului efectiv pentru serviciul care îl exercită întru asigurarea și menținerea ordinii publice!

Kasutaja Pretura Botanica foto.Kasutaja Pretura Botanica foto.Kasutaja Pretura Botanica foto.Kasutaja Pretura Botanica foto.