Invitație la consultările publice pe marginea proiectului „Finalizarea proiectării integrale a Parcului „Valea Trandafirilor”. 

Invitație la consultările publice pe marginea proiectului „Finalizarea proiectării integrale a Parcului „Valea Trandafirilor”. 

Invitație la consultările publice pe marginea proiectului „Finalizarea proiectării integrale a Parcului „Valea Trandafirilor”. 

Locuitorii municipiului Chișinău și al sectorului Botanica, de asemenea părțile interesate sunt invitați la consultări publice pe marginea proiectului „Finalizarea proiectării integrale a Parcului „Valea Trandafirilor”.

La prezentare vor participa reprezentanții Preturii sectorului Botanica, autorii proiectului, care vor răspunde la întrebările cetățenilor și vor asculta propunerile acestora de a îmbunătăți proiectul.

Consultările vor avea loc joi, 21 iulie 2022, orele 17.00 – 19.00 și se vor desfășura în Pretura sectorului Botanica, str. Teilor, 10, Sala de festivități.

La prezentare sunt așteptați și reprezentanți ai ONG-urilor de profil.

Temeiul: În conformitate cu Decizia 14/1 din 21.12.2021 „Cu privire la aprobarea bugetului municipal Chișinău pentru anul 2022 lectura doua”, Dispoziția Pretorului nr. 18 din 24.01.2022Cu privire la aprobarea Planului anual de achiziții publice al Preturii sectorului Botanica pentru anul 2022” și necesitatea dezvoltării teritoriului.

Beneficiar: Pretura sectorului Botanica
Autorul proiectului: FTȘ „Arhitect-Faur” S.R. L.

Prevederile de bază: Necesitatea dezvoltării și reabilitării Parcului Valea Trandafirilor, etapa III: repararea obiectelor existente și crearea spațiilor de recreare și sport noi, conform normelor la zi, repararea podurilor existente și reconstrucția accesului pietonilor în jurul lacurilor.  

Termenul-limită de prezentare a recomandărilor: Părțile interesate pot expedia recomandări pe marginea consultărilor publice (dezbateri publice) până pe data de 20 iulie 2022, în adresa Preturii de sector: str. Teilor, 10, MD – 2043 și/sau pe adresa electronică a Preturii - pretura.botanica@pmc.md.  

Modalitatea de consultare publică: Dezbatere publică.
Îndemnăm persoanele interesate (societatea civilă, mass-media) să asiste, să participe și să se pronunțe asupra proiectului propus.
Persoanele de contact – Borozan Sergiu - tel: 069121904.

Participanţii care se înscriu la luări de cuvânt îşi vor susţine punctele de vedere exclusiv pe marginea subiectului aflat pe ordinea de zi.

Durata maximă de exprimare a punctelor de vedere este de 5 minute pentru fiecare participant.Proiectul și materialele aferente proiectului sus-menționat sunat atașate mai jos: