Intervenție de deszăpezire în sectorul Botanica. În sectorul...

Pretura BotanicaIntervenție de deszăpezire în sectorul Botanica. În sectorul Botanica, începând cu orele 02.00, au început lucrările de deszăpezire cu implicarea a 9 unități de transport dotate cu lamă și perie. Prioritar, s-a intervenit la căile de acces a Spitalului municipal Nr.1, AMT Botanica (salvarea), IMSP Spitalul Municipal de Copii Valentin Ignatenco, CMF din sector, Inspectoratul de Poliție Botanica. De la orele 01.00 au fost antrenați la lucrări de deszăpezire manuală 12 persoan...e. Până la orele 06.00 au fost curățate 68 de stații de așteptare a transportului public și presărat material antiderapant, curățate scările la pasajele subterane din bd. Dacia – str. Teilor, bd. Dacia – bd. Decebal. Curățate scările de acces la bd. Dacia 2-4. Către orele 05.00, au fost deszăpezite trotuarele din sector (bd. Traian, bd. Dacia, str. Independenței, bd. Decebal, bd. Cuza-Vodă, str. Valea Crucii, str. Grenoble, șos. Muncești, etc.). După orele 05.00, autospecialele au intervenit la deszăpezirea în cartierele locative din teritoriile administrate de ÎMGFL 1, 3, 4, 5, 6 și 7, unde activează și în prezent. Către orele 10.00, se planifică încheierea lucrărilor de deszăpezire la maxim posibil. Paralel, se lucrează la deszăpezirea platourilor de acumulare a deșeurilor menajere. Totodată, după orele 09.00, se va interveni cu presărarea materialului antiderapant pe trotuarele pietonale. ÎMGFL nr. 1-7 de la ora 06.00, au intervenit în sector la curățitul căilor de acces către blocurile de locuit și terenurile de acumulare a deșeurilor. Vaata veel+16

Pretura Botanica

Intervenție de deszăpezire în sectorul Botanica.

În sectorul Botanica, începând cu orele 02.00, au început lucrările de deszăpezire cu implicarea a 9 unități de transport dotate cu lamă și perie.
Prioritar, s-a intervenit la căile de acces a Spitalului municipal Nr.1, AMT Botanica (salvarea), IMSP Spitalul Municipal de Copii Valentin Ignatenco, CMF din sector, Inspectoratul de Poliție Botanica.
De la orele 01.00 au fost antrenați la lucrări de deszăpezire manuală 12 persoan...e. Până la orele 06.00 au fost curățate 68 de stații de așteptare a transportului public și presărat material antiderapant, curățate scările la pasajele subterane din bd. Dacia – str. Teilor, bd. Dacia – bd. Decebal. Curățate scările de acces la bd. Dacia 2-4.
Către orele 05.00, au fost deszăpezite trotuarele din sector (bd. Traian, bd. Dacia, str. Independenței, bd. Decebal, bd. Cuza-Vodă, str. Valea Crucii, str. Grenoble, șos. Muncești, etc.).
După orele 05.00, autospecialele au intervenit la deszăpezirea în cartierele locative din teritoriile administrate de ÎMGFL 1, 3, 4, 5, 6 și 7, unde activează și în prezent.
Către orele 10.00, se planifică încheierea lucrărilor de deszăpezire la maxim posibil. Paralel, se lucrează la deszăpezirea platourilor de acumulare a deșeurilor menajere.
Totodată, după orele 09.00, se va interveni cu presărarea materialului antiderapant pe trotuarele pietonale.
ÎMGFL nr. 1-7 de la ora 06.00, au intervenit în sector la curățitul căilor de acces către blocurile de locuit și terenurile de acumulare a deșeurilor.

Vaata veelKasutaja Pretura Botanica foto.Kasutaja Pretura Botanica foto.Kasutaja Pretura Botanica foto.Kasutaja Pretura Botanica foto.+16