Continuarea lucrărilor de evacuare a deșeurilor dintr-un...

Continuarea lucrărilor de evacuare a deșeurilor dintr-un apartament din blocul locativ situat în str. Hristo Botev. În urma sesizării locatarilor cu privire la depozitarea îndelungată a diverse deșeuri în unul din apartamentele din blocul locativ din str. Hristo Botev, 17, Pretura sectorului Botanica, a intervenit ieri, la data de 25.11.2020, la fața locului pentru soluționarea problemei abordate.Astăzi au continuat lucrările de evacuare și salubrizare a apartamentului dat de către colaboratorii Secției locativ - comunale din cadrul Preturii sectorului Botanica și Întreprinderea Municipală pentru Servicii Locative sectorul Botanica.

Continuarea lucrărilor de evacuare a deșeurilor dintr-un...

Continuarea lucrărilor de evacuare a deșeurilor dintr-un apartament din blocul locativ situat în str. Hristo Botev.
În urma sesizării locatarilor cu privire la depozitarea îndelungată a diverse deșeuri în unul din apartamentele din blocul locativ din str. Hristo Botev, 17, Pretura sectorului Botanica, a intervenit ieri, la data de 25.11.2020, la fața locului pentru soluționarea problemei abordate.
Astăzi au continuat lucrările de evacuare și salubrizare a apartamentului dat de către colaboratorii Secției locativ - comunale din cadrul Preturii sectorului Botanica și Întreprinderea Municipală pentru Servicii Locative sectorul Botanica.