Azi de la ora 4:00 se efectuează lucrările de deszăpezire pe...

Pretura BotanicaAzi de la ora 4:00 se efectuează lucrările de deszăpezire pe trotuare și curțile de bloc cu 4 unități de transport. De la orele 8:00 se intervine în curțile de bloc cu încă 4 unități dotate cu lamă și perie. Sărărițele finalizează trotuarele unde e necesar conform verificărilor din noapte. Rugăm locatarii din sectorul Botanica să nu parcheze mașinile lângă trotuare pentru a permite lucrul eficient de deszăpezire! în total în sectorul Botanica azi s-au presurat 16 tone material antiderapant pe trotuare și curțile de bloc. La moment se finalizează teritoriul ÎMGFL 2. +14

Pretura Botanica

Azi de la ora 4:00 se efectuează lucrările de deszăpezire pe trotuare și curțile de bloc cu 4 unități de transport.
De la orele 8:00 se intervine în curțile de bloc cu încă 4 unități dotate cu lamă și perie. Sărărițele finalizează trotuarele unde e necesar conform verificărilor din noapte.
Rugăm locatarii din sectorul Botanica să nu parcheze mașinile lângă trotuare pentru a permite lucrul eficient de deszăpezire!
în total în sectorul Botanica azi s-au presurat 16 tone material antiderapant pe trotuare și curțile de bloc. La moment se finalizează teritoriul ÎMGFL 2.

Kasutaja Pretura Botanica foto.Kasutaja Pretura Botanica foto.Kasutaja Pretura Botanica foto.Kasutaja Pretura Botanica foto.+14