Anunț privind organizarea sondajului public  

Anunț privind organizarea sondajului public  

Anunț privind organizarea sondajului public  

În conformitate cu dispoziția Viceprimarului municipiului Chișinău nr. 651-d din 29 octombrie 2021 „Cu privire la inițierea consultărilor publice privind redenumirea străzii „Teilor” municipiul Chișinău, în „Nicolae DABIJA”, Pretura sectorului Botanica va iniția în perioada 4 decembrie - 5 decembrie 2021, consultarea publică – sondaj public a locuitorilor din blocurile locative amplasate în str. Teilor pe marginea proiectului sus-menționat.

Scopul proiectului: valorificarea meritelor deosebite a Marelui Poet și istoric literar, Nicolae DABIJA, personalitate marcantă care și-a adus aportul la prosperitatea orașului și a țării 

Autor al proiectului: Direcția Cultură a Consiliului Municipal Chișinău 

Modalitatea consultărilor publice: sondaj public

Ținând cont de prelungirea stării de urgență în sănătate publică,  sondajul de opinie se va desfășură în următorul mod:

  1. va fi elaborat un chestionar de opinie adresat locuitorilor din blocurile locative amplasate în str. Teilor;
  2. în perioada 4 decembrie – 5 decembrie 2021 se va desfășura sondajul public prin vizita la domiciliu a locuitorilor din blocurile de locuit din str. Teilor.
  3. în cazul lipsei la domiciliu, chestionarul de opinie va fi depus în cutia poștală a locuitorului, ulterior chestionarul completat poate fi depus în incinta Preturii sectorului Botanica, str. Teilor, 10, la parter în boxa special destinată sondajului de opinie. În acest caz, termenul de prezentare a chestionarului de opinie – 7 decembrie 2021, ora 17.00.

Vezi dispoziția sus-menționată anexată mai jos.