Jump to Navigation
Portile Orasului

Ziua internațională a persoanelor în etate sărbătorită alături de Pretura sectorului Botanica

Data: 
Marți , Octombrie 2, 2018
Imagini: 

Proiectul național „Bunicii Grijulii”, este menit să asigure securitatea copiilor în drum spre școală, implicând persoane de vârsta a treia pe principiul de voluntariat.
Acest proiect, are mai multe beneficii pentru cei implicați, deoarece sporește siguranța copiilor, îmbunătățește relațiile dintre Administrația Publică Locală și societate, promovează modul de viață sănătos și schimbul de experiențe între generații.
Astfel, 01.10.2018, Pretura sectorului  Botanica în colaborare cu Inspectoratul de Poliție Botanica din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, au desfășurat activități cultural-artistice consacrate ,,Zilei internaționale a persoanelor în etate”.
Cuvinte calde și urări de bine, au fost adresate tuturor vârstnicilor prezenți la sărbătoare, iar celor mai activi membri ai Asociației Obștești ,,Bunicii Grijulii” le-au fost înmânate flori și diplome de onoare, pentru munca depusă zi cu zi: ajutorul acordat copiilor la trecerile de pietoni din preajma instituțiilor de învățământ.

Cu prilejul ,,Zilei internaționale a persoanelor în etate”, Pretura sectorului Botanica, își exprimă profunda recunoștință pentru persoanele în etate, pentru toți cei care prin activitatea de o viață, au contribuit la bunăstarea societății și s-au dedicat creării viitorului.