Jump to Navigation
Portile Orasului

Toți cetățenii din Chișinău vor fi obligați să poarte măști de protecție în toate spațiile publice închise din capitală din 7 mai 2020!

Data: 
Miercuri , Mai 6, 2020
Imagini: 

În atenția locuitorilor, entităților și agenților economici din sectorul Botanica!!!
Începând cu ziua de mâine, 7 mai, toți cetățenii din Chișinău vor fi obligați să poarte măști de protecție în toate spațiile publice închise din capitală.
Aceste prevederi se regăsesc în decizia nr. 19 din 06.05.2020 aprobată astăzi de Comisia pentru Situații Excepționale a Municipiului Chișinău. Documentul mai prevede că administratorii localurilor nu le vor permite cetățenilor accesul fără măști sau alte accesorii de protecție a căilor respiratorii.

De asemenea reamintim că începând cu data de 4 mai 2020, în mijloacele de transport în comun din municipiul Chișinău, a devenit OBLIGATORIE acoperirea feței (nas, gură) cu mască, inclusiv măști improvizate sau alte materiale de protecție de unică folosință sau reutilizabile (fulare, eșarfe sau alte articole vestimentare).
Nerespectarea prevederilor/măsurilor stabilite de Comisia pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova, constituie pericol pentru sănătatea publică și va servi drept temei de tragere la răspundere contravențională și/sau penală a persoanelor vinovate.
MIZĂM PE CONȘTIINȚA ȘI RESPONSABILITATEA SOCIALĂ A LOCUITORILOR MUNICIPIULUI!

Vezi link-ul:
https://www.chisinau.md/libview.php?l=ro&idc=403&id=29194&t=%2FPresa%2FComunicate-de-presa%2FDecizia-nr-19-din-06052020-a-Comisiei-pentru-Situatii-Exceptionale-a-municipiului-Chiinau&fbclid=IwAR0PDQzsaeOK0C4ra-fRGY3Uy4VsC9sK2xoGig3Vo8m5cZLQwNG7wNSCqiI