Jump to Navigation
Portile Orasului

Măsuri de protecţie în legătură cu folosirea ilicită a buteliilor de gaz lichefiat în sectorul Botanica

Data: 
четверг, Октября 11, 2018
Imagini: 

Pretura sectorului Botanica face apel către cetățeni să fie prudenți în folosirea instalațiilor și a buteliilor de gaz. De asemenea, îndeamnă cetățenii sectorului să sesizeze cazurile privind pericolele de explozii și incendiu din partea consumatorilor casnici, dar și din localurile de alimentație publică și unitățile comerciale.
Persoanele care dețin asemenea informații sunt chemate să anunțe Pretura sectorului Botanica, la numărul de telefon (022) 76-75-75.
Inițiativa privind conlucrarea cu cetățenii în scopul evitării pericolelor de explozie vine din partea autorităților municipale, ca urmare a deflagrației produse sâmbătă, 6 octombrie 2018, într-un bloc locativ din bd. Moscova, care nu era conectat la rețeaua de gaze naturale.  
Pretura sectorului Botanica a constituit o comisie specială care va examina cazurile de folosire ilicită a buteliilor de gaz lichefiat în încăperile amplasate în blocurile de locuinţe din sector.
Comisia în cauză va verifica blocurile locative pentru a depista cazurile de folosire ilicită a buteliilor cu gaz lichefiat şi va întreprinde măsurile de rigoare pentru înlăturarea riscurilor ca urmare a exploatării acestora.