Jump to Navigation
Portile Orasului

Mesaj de felicitare a pretorului sectorului Botanica cu ocazia sărbătorii naționale „Ziua Independenței Republicii Moldova” (27 august 2020)

Data: 
Miercuri , August 26, 2020
Imagini: 

Stimați concetățeni,
 
În numele Preturii sectorului Botanica și al meu personal, am deosebita onoare de a Vă felicita cu ocazia celei de-a 29-a aniversări de la proclamarea independenței Republicii Moldova.
Ziua de 27 august este un moment crucial în istoria țării. Este o sărbătoare importantă pentru afirmarea statalității, independenței și suveranității.
Viitorul țării noastre depinde de eforturile depuse de către fiecare din noi, cetățenii, cei ce au făcut faţă provocărilor timpului, manifestând fidelitate şi credinţă la apărarea valorilor supreme ale Republicii Moldova.
Astăzi îmi exprim recunoștința tuturor celor care, indiferent de naționalitate, generație și religie au contribuit la consolidarea statalității și suveranității Republicii Moldova.
Cu prilejul sărbătorii, vă dorim să aveți parte de pace, sănătate, fericire, bunăstare și încredere în viitorul Republicii Moldova.
 
La Mulți Ani pentru Republica Moldova!
 
Pretor al sectorului Botanica,
                                                           Boris PREPELIȚA