Jump to Navigation
Portile Orasului

Festivalul – concurs municipal de cîntec popular pascal „Pentru Tine, Doamne”, ediția a XXII-a, a. 2019.

Data: 
Vineri , Aprilie 19, 2019
Imagini: 

Festivalul – concurs municipal
de cîntec popular pascal „Pentru Tine, Doamne”,
 ediția a XXII-a, a. 2019
    Pretura sectorului Botanica, în colaborare cu Direcția Generală Educație, Tineret și Sport și Direcția Cultură a Consiliului municipal Chișinău, a organizat și desfășurat la data de 16 aprilie 2019, în baza Dispoziției Pretorului sectorului Botanica nr. 27 din 04.04.2019, etapa de preselecție a Festivalului – concurs municipal de cîntec popular pascal „Pentru Tine, Doamne”, ediția a XXII-a.
        La etapa de preselecție a Festivalului – concurs municipal de cîntec popular pascal „Pentru Tine, Doamne” au participat 13 ansambluri folclorice de amatori precum  și 7 soliști din instituțiile de învățămînt din sector și municipiu, care au interpretat cîntece folclorice religioase care oglindesc viața, patimile, învierea și înălțarea la cer a Mîntuitorului, creații în stil bizantin, psalmi, ș.a.
  Concertul de gală al laureaților Festivalului – concursmunicipal de cîntec popular pascal „Pentru Tine, Doamne”, va avea loc la  data de 25 aprilie 2019, ora 1300, în curtea Bisericii ,,Sf. Dumitru”, bd. Traian 3.
            Sunt invitați toți doritorii.