Jump to Navigation
Portile Orasului

Festivalul – concurs municipal de cântec popular pascal „Pentru Tine, Doamne”, ediția a XXIII-a, a. 2020

Data: 
Marți , Martie 3, 2020
Imagini: 

Pretura sectorului Botanica, vă informează că la data de 13 aprilie 2020, se va desfășura  Festivalul – concurs municipal de cântec popular pascal „Pentru Tine, Doamne”, ediția a XXIII-a. Evenimentul este organizat de Pretura sectorului Botanica, în colaborare cu Direcția Generală Educație, Tineret și Sport și Direcția Cultură a Consiliului municipal Chișinău.
Festivalul – concurs municipal de cântec popular pascal „Pentru Tine, Doamne”, se va desfășura în două etape: Etapa de preselecție și Concertul de Gală al Laureaților.
La data de 13 aprilie 2020, începând cu orele 12:00, va avea loc etapa de preselecție, în cadrul Preturii sectorului Botanica, str. Teilor, 10. Colectivele etnofolclorice și soliștii care vor fi promovați la etapa a II-a a concursului, vor evolua în cadrul Concertului de Gală al Laureaților, care va avea loc la data de 16 aprilie 2020, ora 13:00, în curtea Bisericii  „Sf. Dumitru”, bd. Traian, 3.
La Festival pot participa colectivele etnofolclorice de amatori și tinerii interpreți vocali (soliști) de la instituțiile de învățământ de toate nivelurile, din raza municipiului Chișinău, care îndeplinesc toate condițiile de participare și criteriile de apreciere indicate în regulament.
Confirmarea dorinței de participare a colectivelor/interpreților la concurs se va efectua până la data de 10 aprilie 2020, la adresa: Pretura sectorului Botanica, str. Teilor, 10.
Telefon de contact: (022) 769 581 / (022) 767 944.
Prezentul regulament servește drept invitație la festival.

Fisier: