Jump to Navigation
Portile Orasului

Continuă campania de salubrizare de primăvară

Data: 
Friday, March 25, 2016
Imagini: 

În perioada 1 martie-29 aprilie 2016 serviciile municipale specializate vor fi antrenate în acțiunile de salubrizare de primăvară. Potrivit dispoziției Primarului general Dorin Chirtoacă, întreprinderile municipale de gestionare a fondului locativ vor întreprinde acțiuni de salubrizare a curților blocurilor de locuit, a locurilor de joacă pentru copii,  a platformelor de colectare a deșeurilor menajere și a stațiilor de așteptare a transportului urban.
Asociațiile de locatari (APLP, ACC, CCL), proprietarii caselor particulare, instituțiile publice și agenții economici, sunt îndemnați să se implice în campania de salubrizare, astfel încît teritoriile adiacente care se află în gestiune sa să fie salubrizate.
În contextul campaniei de salubrizare de primăvară, Primăria municipiului Chișinău îndeamnă ca toți locuitorii capitalei să colecteze separat deșeurile menajere, conform tomberoanelor, Galben - Plastic, Verde - Sticlă, Albastru - Hărtie.
De asemenea reamintim agenților economici și proprietarilor caselor particulare că sunt obligaţi să asigure curăţenia trotuarelor publice până la bordură.