Jump to Navigation
Portile Orasului

Donează sânge, Salvează o viață

Data: 
Miercuri , Aprilie 18, 2018
Imagini: 

   La 20.04.2018 în incinta Centrului Medical de Familie nr. 2  (str. Independenței,  28) va fi organizată colectarea sângelui de la donatorii voluntari ai teritoriului prescript al CMF nr. 2 al IMSP AMT Botanica între orele 8.30 și 15.00 cu genericul Mulțumesc pentru salvarea vieții mele”.
     În atenția agenților economici și a persoanelor cointeresate din sectorul Botanica care doresc  să participe la acest eveniment social public de donare a sângelui în scopul suplinirii rezervelor sanguine ale CNTS și salvării vieților pacienților cu grave probleme de sănătate.
Astfel, persoanele care doresc să doneze sânge pentru pacienții din spitale sunt așteptate la Centrului Medical de Familie nr. 2  (str. Independenței, 28). Recoltarea de sânge va fi realizată de personal specializat al Centrului Medical de Familie nr. 2. Doritorii de a dona sânge sunt așteptați în incinta Centrului cu buletinul de identitate și cu micul dejun consumat (un mic dejun ușor, sandwich cu carne slabă, legume și fructe consistente). Nu se fumează înainte și după donare cu o oră.