Jump to Navigation
Portile Orasului

Acțiune instructiv-educativă consacrată decadei „Elena Alistar”

Data: 
Luni , Decembrie 2, 2019
Imagini: 

Pretura sectorului Botanica în parteneriat cu Liceul Teoretic cu Profil de Arte „Elena Alistar”, Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri”, Liceul Teoretic „Iulia Hașdeu”, Liceul Teoretic „George Meniuc”, la data de  1 decembrie 2019, ora 9.00, în parcul Valea Trandafirilor din sectorul  Botanica, a organizat Cursa de alergări consacrată decadei „Elena Alistar”.
Acțiunea instructiv-educativă cu genericul: „Nu e nicăieri un plai mai tânăr, nu e nicăieri un plai mai drag”  a avut drept scop cunoașterea și respectarea valorilor fundamentale ale istoriei și culturii naționale, ale activității membrului Sfatului Țării, Elena Alistar și  promovarea modului sănătos de viață, a valorilor culturii fizice și sportului.
Evenimentul a început cu un program artistic la care au participat elevii din cadrul instituțiilor de învățământ partenere, iar după o mică încălzire, participanții s-au aliniat la linia de start. Copiii au concurat la diverse categorii de vârstă și distanțele aprobate de timp. Participanții au fost încurajați de către părinții și prietenii lor, care au participat la activitate în calitate de susținători și spectatori.Participanții la cursă au primit diplome de participare, iar premianții locului întâi, doi și trei medalii și cupe.