Jump to Navigation
Portile Orasului

Ședința pentru crearea Consiliului Local al Tinerilor din sectorul Botanica

Data: 
Marți , Iulie 21, 2020
Imagini: 

Astazi, 21 iulie 2020, în incinta Preturii Sectorului Botanica, a avut loc o întrevedere cu Grupul de inițiativă în vederea creării Consiliului Local al Tinerilor din sectorul Botanica, structură care urmează să reprezinte vocea tuturor tinerilor din sector.

În cadrul întrevederii, Pretorul sectorului Botanica, dl Boris Prepelița, împreună cu membrii Grupului de inițiativă, a discutat despre dorința tinerilor de a crea o structură reprezentativă la nivel de sector, cu scopul promovării intereselor tinerilor, precum și implicării acestora în procesele de luare a deciziilor la nivel local.

Dl Boris Prepelița a reconfirmat mesajul Preturii sectorului Botanica cu privire la disponibilitatea conlucrării și oferirii suportulului necesar pentru crearea și activitatea Consiliului Local al Tinerilor din sectorul Botanica.

La ședință au participat: dl. Boris PREPELIȚA - pretorul sectorului Botanica, vice-pretor - Iurie Vitneanschi, șef Secție Cultură, Tineret și Sport - Vadim Smîntînă și membrii Grupului de inițiativă.